Bedrijfsruimtes

NU IN VERKOOP!

Op de zichtlocaties van Business ParkRand worden een aantal bedrijfsruimtes ontwikkeld. Deze ruimtes zijn ideaal voor MKB-bedrijven, die klaar zijn voor de volgende stap! 

 

De representatieve locatie en het gebouw vormen een visitekaartje voor uw onderneming. Door de ramen valt veel daglicht, wat zorgt voor een fijne werkplek. In een bedrijfsruimte op Business Parkrand kunt u de verschillende afdelingen van uw bedrijf in één gebouw onderbrengen. Denk aan een combinatie van werkplaats, opslag, showroom en kantoor.

Op de bedrijfsruimtes worden kantoren gerealiseerd. Het is mogelijk op deze ruimtes te koppelen. Tussen de afdelingen verdwijnt de beperking van afstand, maar tegelijkertijd kunt u de afdelingen wel gescheiden houden door de ruimtes verschillend in te vullen. 

Vanaf € 550.000 excl. BTW V.O.N.

KENMERKEN

 

  • ca. 323 tot 522 m²
  • vrijehoogte 6,56 meter vanaf de begane grond
  • standaard een eigen overheaddeur
  • standaard een aparte toegangsdeur
  • eigen parkeerplaatsen

UNIT-ZOEKER

Klik op een van de gebouwen met Bedrijfsruimtes (gebouw A, E, G of H) of filter bij ‘soorten’ op Bedrijfsruimte om te zien welke ruimtes nog beschikbaar zijn. Ook kunt u de unit-zoeker gebruiken om meer informatie te vinden over een specifieke ruimte.

Gebruikt u een mobiele telefoon? Klik dan op onderstaande knop om de unit-zoeker te openen.

Impressies Bedrijfsruimtes

Interesse?

Schrijf u nu in op een of meerdere specifieke bouwnummers!

Direct naar

Garageboxen

Business Units

Kantoren

Unit-zoeker

Unit-zoeker