Kantoren

NU IN VERKOOP!

Bent u op zoek naar een representatieve kantoorruimte? Kies dan voor een van de kantoren van Business ParkRand. 

 

Op de bedrijfsruimtes worden moderne kantoorruimtes gerealiseerd. De hoogwaardige gevelafwerking en zichtlocatie maken de kantoren een ideale plek voor uw bedrijf. Daarnaast is er veel daglicht, een échte must voor moderne kantoorruimtes.

Doordat de kantoorruimtes op de bedrijfsruimtes liggen, is het mogelijk om deze te koppelen. Zo ontstaat er voor u als ondernemer de mogelijkheid om diverse functies binnen uw organisatie te huisvesten in een gebouw. Tussen de afdelingen verdwijnt de beperking van afstand, maar tegelijkertijd kunt u de afdelingen wel gescheiden houden door de ruimtes verschillend in te vullen.

Financiëel gezien zijn de kantoren op Business ParkRand uniek. De kantoorruimtes worden namelijk te koop aangeboden. Wellicht een interessante investering voor uw onderneming.

Voor het gebruik van de ruimte zijn natuurlijk ook diverse mogelijkheden. Zo kunt u de volledige ruimte zelf in gebruik nemen of deels verhuren.

Vanaf € 349.000 excl. BTW V.O.N.

KENMERKEN

 

  • ca. 175 tot 424 m²
  • eigen toegangsdeur
  • voorzien van een lift
  • eigen nutsvoorzieningen
  • eigen parkeerplaatsen

UNIT-ZOEKER

Klik op een van de gebouwen met Kantoorruimtes (gebouw A, E, F, G of H) of filter bij ‘soorten’ op Kantoor om te zien welke ruimtes nog beschikbaar zijn. Ook kunt u de unit-zoeker gebruiken om meer informatie te vinden over een specifieke ruimte.

Gebruikt u een mobiele telefoon? Klik dan op onderstaande knop om de unit-zoeker te openen. 

Impressies Kantoren

Interesse?

Schrijf u nu in op een of meerdere specifieke bouwnummers!

Direct naar

Garageboxen

Business Units

Bedrijfsruimtes

Unit-zoeker

Unit-zoeker